Telefoni

Shërbim VOIP me parapagim ose postpagim për biznese,familjare,call center. Mundet të bëni mbushje on line nëpërmjet Paypal dhe të ndiqni llogarinë tuaj në kohë reale duke përdorur portalin tonë.

 
Back to top