IPTV

Shërbimi me fibër me setup BOX bashkëkohore ku ofrohet cilesia HD 3K. Ky Shërbim do ofrohet së shpejti në treg.

Read more...

VPN

Celësa VPN për të gjitha llojet e sistemeve operative Windows 64,32 si dhe të gjitha sistemet LINUX. Me një nivel sigurie Kripti 2048 bit.

Read more...

Telefoni

Shërbim VOIP me parapagim ose postpagim për biznese,familjare,call center. Mundet të bëni mbushje on line nëpërmjet Paypal dhe të ndiqni llogarinë tuaj në kohë reale duke përdorur portalin tonë.

Read more...

Internet

Internet për Bisnese dhe Familjarë Shërbim i shpejtë me tarifa të ulëta. Shërbimi ofrohet sipas kushteve me fiber ose me wireless.

Read more...
Back to top